op naar een nieuwe uitdaging.

De Wet deregulering arbeidsrelaties (Wet DBA) vervangt vanaf 1 mei 2016 het systeem van de VAR-verklaringen. Vooralsnog heeft de regering een “wenperiode” ingesteld tot 1 mei 2017. Waarom moet u eigenlijk werken met deze nieuwe zzp-belastingtoets? Wat heeft de Wet DBA precies voor gevolgen voor uw praktijk als opdrachtgever?

Het is niet ondenkbaar dat er zeker in de beginperiode veel discussie zal zijn, met name tussen de Belastingdienst en werkgevers, voor wie het risico het grootst zal zijn.

Echter, ZZP'ers zijn professionals, die een meerwaarde voor uw bedrijf kunnen zijn. Het werken met ZZP'ers biedt u kwaliteit en flexibiliteit. U doet enkel beroep op de ZZP'er, wanneer de noodzaak binnen uw organisatie er is.


Talentpool Services ondersteunt u!

Talentpool Services neemt uw interne procedure met betrekking tot het inhuren van ZZP’ers goed onder de loep. Aansluitend brengen we een advies uit, met welke u nu en in de toekomst juist handelt bij het inhuren van ZZP'ers.

Talentpool Services heeft een groot bestand aan professionals, die op zelfstandige basis werkzaam zijn. Wellicht zit de professional, waar u naar op zoek bent, in onze talentenpool!

Liever geen ZZP'ers?


Wenst u meer informatie over deze Service? 

Met plezier werken wij samen met...

Interesse in onze Services? Find out!!

Neem contact op