op naar een nieuwe uitdaging.

Werving & selectie voor uw organisatie of uw afdeling kost tijd en u wenst hier de nodige aandacht aan te besteden. Echter, andere -net zo belangrijke- activiteiten slokken uw kostbare tijd op. U bent eigenlijk op zoek naar een partner ter ondersteuning van uw werving & selectie proces voor uiteenlopende functies, zodat u de geschikte professional zelf een arbeidsovereenkomst kan aanbieden. 

Talentpool Services is uw partner!

Goede professionals zijn schaars. Onze recruiters zijn zeer bedreven in het vinden en binden van de juiste mensen. Onze talenten zijn grondig gescreend, getest en zo nodig aanvullend opgeleid, wanneer ze aan u worden voorgesteld.

Onze recruiters zijn echte specialisten in hun vakgebied en houden zich continu op de hoogte van de huidige en toekomstige vraag- en aanbodzijde op de arbeidsmarkt. Daarbij maken we gebruik van ons netwerk, beschikbare marktinformatie, uw eigen kanalen, netwerkbijeenkomsten in de regio, contacten in het onderwijs, (social) media en diverse online en offline bronnen. Deze kennis zet onze recruiter in om geschikte kandidaten te vinden voor uw functie.

U huurt onze specialistische kennis is, put uit ons enorme netwerk en bespaart tijd op werving & selectie. U krijgt daardoor de beste professionals voor uw organisatie. Efficiënt, effectief en persoonlijk; onze manier van werken!

 

Wenst u meer informatie over deze Service? 

Met plezier werken wij samen met...

Interesse in onze Services? Find out!!

Neem contact op