op naar een nieuwe uitdaging.

U bent op zoek naar tijdelijke versterking van uw organistie of uw team, in verband met een project, een zwangerschapsverlof, langdurige ziekte of om eender welke andere reden... U zoekt een service, waarbij u personeelszekerheid heeft tijdens een bepaalde periode...

Detachering is een uitkomst!

Talentpool Services gaat aan de slag met uw openstaande vacature, en stelt u passende talenten voor. Wij leveren u de vakspecialisten, die u nodig heeft gedurende een bepaalde periode. Deze periode kan een paar maanden zijn, of zelfs meerdere jaren. De gedetacheerde professional is bij Talentpool Services in loondienst, maar valt onder uw operationele leiding en toezicht.

Wij bieden onze professionals flexibiliteit, uitstekende arbeidsvoorwaarden, uitdagende projecten bij onze opdrachtgevers en investeren in hun Talentpool carrière. U krijgt een ervaren en gemotiveerde professional met gedegen vakkennis, oftewel de juiste persoon op de juiste plek!

Tevreden over onze professional en is er ruimte voor dit talent ontstaan in uw organisatie? Overname van onze professionals is vanzelfsprekend mogelijk. 

Als geen ander hebben we het hele proces van werving en selectie en uiteindelijke plaatsing in de vingers. U kunt zich met onze professionals concentreren op de uitvoering van het werk. Wij focussen op de bijbehorende dienstverlening. Degelijk en efficiënt; als klant bent u gebaat bij goed werkgeverschap en gemotiveerde vakmensen.


Al een toekomstig medewerker op het oog?  

 

Wenst u meer informatie over deze Service? 

 

Met plezier werken wij samen met...

Interesse in onze Services? Find out!!

Neem contact op