op naar een nieuwe uitdaging.

Jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling is een grote uitdaging. Een uitdagende baan start met weten wat je wilt. Wat is de volgende stap in je carrière, en hoe maak je deze? Heb je voldoende inzicht in je capaciteiten om deze stap goed te zetten? Talentpool Services helpt jou met het vinden van antwoorden op deze vragen. Samen met jou verkennen we hoe je verder kunt groeien, in welke functie en bij welke opdrachtgever.

Start jouw Talentpool carrière!

Je kan via Talentpool Services op verschillende manieren aan de slag, en is mede afhankelijk van de wens van onze opdrachtgevers.

Detachering
Als professional werk je op detacheringsbasis bij een of meerdere opdrachtgevers. Je arbeidsovereenkomst is voor bepaalde tijd of projectgerelateerd, met uitstekende arbeidsvoorwaarden. De mogelijkheid bestaat dat je na een detacheringsperiode overgenomen wordt door de opdrachtgever, waarbij je rechtstreeks in dienst treedt.

Werving & selectie
Bemiddelen we jou op basis van werving & selectie? Talentpool Services fungeert voor jou als tussenpersoon en schakelt met de opdrachtgever en jou over de functie, kennismakingsgesprekken, startdata en arbeidsvoorwaarden. Na akkoord treed je bij aanvang dienstverband rechtstreeks in dienst bij de opdrachtgever. 

Zelfstandig
Kies je liever voor optimale vrijheid en regel je je zaken graag zelf? Ook dat kan! Als freelancer (ZZP’er of via een BV) profiteer je optimaal van ons netwerk en onze administratieve organisatie.
 

Meer dan werk alleen

Ook als je niet op zoek bent naar een andere uitdaging, maar wilt weten hoe je jouw carrière naar een hoger niveau kunt tillen, kan Talentpool Services iets voor jou betekenen. Op tal van manieren kunnen wij jouw carrière een positieve boost geven. Een greep uit ons aanbod:

  • Assessments
  • Persoonlijkheidsanalyses
  • CV-analyses
  • Training solliciteren via social media

 

Registreer je bij Talentpool! 

 

Nieuwsgierig en wil je graag meer weten? 

 

 

Met plezier werken wij samen met...

Interesse in onze Services? Find out!!

Neem contact op