op naar een nieuwe uitdaging.

Vacatures zoeken

Vind snel een baan die bij je past

Het team van Talentpool Services

Talentpool Services is een jonge organisatie voor mensen met ambitie. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied en blijven onszelf continu ontwikkelen door scholing en training. We zijn een partner voor professionals; we zijn een partner voor opdrachtgevers. We zijn persoonlijk betrokken, gedreven en flexibel. Maatwerk! 

Meer weten over Talentpool Services? 

Neem gerust contact op met Victor.

Rick Heijmans

Rick Heijmans

Recruiter

Telefoon: 088 - 1348 364

Mobiel: 06 - 15 26 84 11

rick@talentpoolservices.eu

LinkedIn pagina

Als Recruiter ben ik continu op zoek naar talenten die ons team willen versterken. Professionals die het maximale uit hun carrière willen halen. Die talenten krijgen bij Talentpool alle aandacht, support en ruimte om zich te ontwikkelen.
Dit is voor mij één van de grote motivaties geweest om bij Talentpool te komen werken.

Hiervoor ben ik 7 jaar werkzaam geweest bij een technisch detacheringsbureau in West-Brabant. Omdat ik mijzelf verder wil ontwikkelen, volg ik momenteel een opleiding aan de Hogeschool voor Recruitment. Hier leer ik het proces om opdrachtgevers en hun wensen beter in kaart te brengen. Dit zorgt ervoor dat Talentpool een juiste match tussen opdrachtgever en kandidaat maakt.

Ik hecht veel waarde aan de ontwikkeling van kandidaten. Leer de mens achter het cv kennen en creëer een relatie waarbij je gezamenlijk op zoek gaat naar de ideale baan.

Victor Roegiers

Victor Roegiers

Recruiter

Telefoon: 088 - 1348 332

Mobiel: 06 - 11 49 81 93

victor@talentpoolservices.eu

LinkedIn pagina

Na mijn ervaring bij een andere uitzendonderneming en de opgedane kennis tijdens mijn opleiding Commerciële Economie was het tijd om een stap te maken in mijn eigen carrière. Een soortgelijke stap realiseren bij de kandidaten waarmee ik in contact kom, is mijn doel.

Onderscheidend vermogen in het sparren met opdrachtgevers en kandidaten en de persoonlijke aandacht, dat is waar Talentpool in mijn ogen voor staat en dat is reden dat ik de keuze heb gemaakt voor Talentpool.

Ik vind het erg belangrijk om goed te luisteren naar de wensen en behoeften van zowel organisaties als talenten. Niet zomaar matchen om te matchen, maar echt vanuit persoonlijke aandacht doelgericht gaan matchen, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat talenten echt van toegevoegde waarde kunnen zijn en zichzelf volledig kunnen inzetten.

Ilse Sijrier

Ilse Sijrier

Business unit manager

Telefoon: 088 - 1348 328

Mobiel: 06 - 15 20 16 56

ilse@talentpoolservices.eu

LinkedIn pagina

Onder de vlag van Talentpool spelen wij zo goed mogelijk in op de verwachtingen van opdrachtgevers en professionals door middel van het aangaan van een langdurige, persoonlijke relatie & onze geboden service. Mede door mijn achtergrond in de horeca staat service bij mij hoog in het vaandel, en investeer ik graag tijd en moeite om de juiste service te kunnen bieden.

Voor mijn huidige functie heb ik meerdere jaren gewerkt als (senior) intercedente voor onze zusterorganisatie De Pooter Personeelsdiensten, waardoor ik in de praktijk de sectoren, waar Talentpool werkzaam in is, met bijbehorende profielen goed heb leren kennen. Wat mijn ontwikkeling betreft; ik ben in afronding van een opleiding tot Specialist Arbeidsrecht en heb ik in 2015 het Management Acceleration programma voor Young Managers succesvol gevolgd aan de Vlerick Business School.

Ik sta voor persoonlijk contact, duidelijke informatievoorziening en een top-service. Ik leer onze opdrachtgevers & talenten graag beter kennen, zodat ik een waardevolle aanvulling ben in respectievelijk hun personeelsbeleid en loopbaan.

Met plezier werken wij samen met...

Interesse in onze Services? Find out!!

Neem contact op