op naar een nieuwe uitdaging.

Vacatures zoeken

Vind snel een baan die bij je past

Het team van Talentpool Services

Talentpool Services is een jonge organisatie voor mensen met ambitie. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied en blijven onszelf continu ontwikkelen door scholing en training. We zijn een partner voor professionals; we zijn een partner voor opdrachtgevers. We zijn persoonlijk betrokken, gedreven en flexibel. Maatwerk! 

Meer weten over Talentpool Services? 

Neem gerust contact op met Victor.

Victor Roegiers

Victor Roegiers

Recruiter

Telefoon: 088 - 1348 332

Mobiel: 06 - 11 49 81 93

victor@talentpoolservices.eu

LinkedIn pagina

Na mijn ervaring bij een andere uitzendonderneming en de opgedane kennis tijdens mijn opleiding Commerciële Economie was het tijd om een stap te maken in mijn eigen carrière. Een soortgelijke stap realiseren bij de kandidaten waarmee ik in contact kom, is mijn doel.

Onderscheidend vermogen in het sparren met opdrachtgevers en kandidaten en de persoonlijke aandacht, dat is waar Talentpool in mijn ogen voor staat en dat is reden dat ik de keuze heb gemaakt voor Talentpool.

Ik vind het erg belangrijk om goed te luisteren naar de wensen en behoeften van zowel organisaties als talenten. Niet zomaar matchen om te matchen, maar echt vanuit persoonlijke aandacht doelgericht gaan matchen, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat talenten echt van toegevoegde waarde kunnen zijn en zichzelf volledig kunnen inzetten.

Vince de Frel

Vince de Frel

Recruiter

Telefoon: +31 (0)88 - 1348 364

Mobiel: +31 (0)6 - 15 26 84 11

vince@talentpoolservices.eu

Mijn naam is Vince de Frel, 28 jaar oud en ben sinds oktober 2018 begonnen als recruiter voor Talentpool Services. In de jaren hiervoor ben ik werkzaam geweest bij verschillende (petro-)chemische bedrijven binnen de Kanaalzone in Terneuzen. Ik pas deze kennis en ervaring toe in m’n nieuwe job bij Talentpool Services en tracht hiermee de beste match te maken tussen kandidaat en klant. Ik heb er het volste vertrouwen in dat dit samen met mijn ervaren en enthousiaste collega’s moet lukken!

Met plezier werken wij samen met...

Interesse in onze Services? Find out!!

Neem contact op